75 godina djelovanja

Biovitalis i LADO: sinergija prirode i profesionalizma

Pred sam početak nove koncertne sezone, Ansambl LADO ostvario je suradnju s kompanijom Biovitalis. Radi se o maloj tvrtki koja proizvodi funkcionalne proizvode na prirodnoj bazi od najkvalitetnijih esencija. Radi se o jedinstvenim i inovativnim proizvodima za zdravlje i ljepotu, koje će svakako pomoći umjetnicima Ansambla LADO prije, za vrijeme trajanja koncertne sezone i u trenutcima u kojima im je, kao profesionalnim plesačima pjevačima, oporavak prijeko potreban.

Biovitalis i LADO imaju mnogo zajedničkih ciljeva: autentičnost, jedinstvenost, ustrajanje na kvaliteti i fokus na rezultatima. Cilj suradnje je olakšati svakodnevni rad umjetnicima Ansambla LADO koji su postali ambasadori ovog brenda iz Turčina pokraj Varaždina. Tako će umjetnici Ansambla LADO u narednim mjesecima recenzirati neke od najprodavanijih funkcionalnih gelova, balzama i ulja Biovitalisa. Proizvodi su predstavljeni u sklopu Biovitalis Launch Eventa u velikoj plesnoj dvorani Ansambla LADO, gdje su predstavnici tvrtke, Ivana Zagorec Kolednjak i Stjepan Kolednjak predstavili kompaniju, vrste i namjenu proizvoda te temeljnu misiju Biovitalisa. Svi proizvodi koje umjetnici Ansambla LADO koriste i recenziraju odabrani su od strane stručnog tima unutar Lada, koji se bave fizičkom pripremom Ladovaca za intenzivne plesne koncerte. Suradnju s ovom kompanijom komentirala je kondicijska trenerica Ansambla LADO, Tamara Despot izjavivši kako je jedan od primarnih ciljeva kondicijske pripreme profesionalnih plesača pjevača upravo prevencija ozljeda: „Svakako, kao kondicijski trener Ansambla LADO podržavam korištenje Biovitalis proizvoda koji idu u prilog navedenom cilju. Biovitalis proizvodi svakom plesaču uvelike olakšavaju trenažni proces, bilo da se radi o akutnom stanju pojedine ozljede ili o potpori, odnosno, svojevrsnoj pripremi za trenažno-plesni proces. Također, suplementi prehrani iz sportske linije Biovitalis omogućuju plesačima ostvarivanje boljih performans rezultata i brži oporavak između plesnih proba“.

Suradnja, koja pokrenuta na zadovoljstvo obje organizacije, za cilj ima istaknuti koliko je važno planiranje i adekvatna njega profesionalnih umjetnika, budući da su nastupi Ansambla LADO, bez obzira na tip izvedbe, izazovni i fizički izrazito zahtjevni. Suradnja Biovitalisa i Lada tu je kako bi im taj proces barem malo olakšala kroz sinergiju prirode i profesionalizma.

Trg Republike Hrvatske 6a, 10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 28251263363
MB: 3213862
Tel: +385 1 4828 472, 4828 473; Fax: +385 1 48 28 474
E-mail: lado@lado.hr
IBAN: HR6123600001101270924, Zagrebačka banka


Partneri

"Folklor je kao i livada, puna raznobojnog poljskog cvijeća, ništa u njem nije isto, uvijek je sve novo, uvijek je malo drugačije i još ljepše..." - Zvonimir Ljevaković